Przeczytaj opinie klientów na temat salonu samochodowego KORCZYK z Bielska-Białej, zamieszczane na naszym fanpage'u na Facebooku.

Opinie

Opinie naszych klientów z fanpage'a na Facebooku.

Dodaj swoją opinię

4,2 głosów: 58
03.04.2021
Obsługa oraz usługi na najwyższym poziomie. Samochody marki Kia niezawodne,nowoczesny design,jakość oraz funkcjonalność
27.01.2021
Obsługa w salonie Skoda Korczyk bez zarzutu, gorąco polecam
02.10.2020
Polecam Salon Koryczk Škoda, rewelacyjna obsługa zwłaszcza Pani Ania, Kobieta Anioł
15.05.2020
Obsługa w salonie oraz serwisie Korczyk Skoda i KIA bez żadnych zarzutów. Sprawnie i fachowo.
03.03.2020
Miałam okazję pojeździć nowiutką Skodą Kamiq z salonu Skoda Korczyk. Skodą Kamiq jeździ się rewelacyjnie. Wszystkim niezdecydowanym polecam ten samochód oraz wizytę w salonie. Obsługa w tym salonie jest bardzo miła i profesjonalna !
03.03.2020
Bardzo pozytywne doswiadczenie, samochod super, mila I profesjonalna obsluga klienta- zdecydowanie warto bylo jechac te 500 km
27.02.2020
Mega udany zakup skody Rapid. Pan Janusz pełen profesjonalizm już wiem że kolejne autko będzie właśnie tam. Testuje skode już 17 miesięcy i jestem mega zadowolony.
16.02.2020
Udany zakup ,profesjonalne doradztwo.
13.02.2020
Zakup udany bardzo miła obsługa szczególnie Pan Łukasz
31.10.2019
Polecam ten salon, miła i profesjonalna obsługa, Daję 10
29.05.2019
bardzo polecam swietna o szybka obsluga na wysokim poziomie stawiamy 5
18.04.2019
Profesjonalizm na wysokim poziomie ! Polecam bardzo ,bardzo,bardzo ! Rewelacyjny kontakt , szybko, pomocnie . Pani Ania S. SPECJALISTKA NUMER JEDEN !!!! Złota Kobieta życzliwa i bardzo cierpliwa Pani Aniu, jeszcze raz dziękuje!!
09.04.2019
Świetna obsługa!!!!! Szybko sprawnie Widzimy się za 15 tys
11.01.2019
Super salon, super obsługa, super moja kia i uwaga Pan Paweł W. najlepszy sprzedawca. Wpadłem z żoną pooglądać, a za miesiąc już odbierałem wymarzony samochód Polecam.
16.12.2018
Polecam! Pełen profesjonalizm, genialna obsługa, która odpowiadała na każde pytanie zawsze z uśmiechem i życzliwością. Dopasowanie auta do moich potrzeb 200%. Po przejechaniu kilkuset kilometrów wiem ze warto było posłuchać ekspertów. Ogromne podziękowania dla Pana Marcina i Pani Agnieszki. Dzięki Waszemu zaangażowaniu, wsparciu i doradztwu mam to czego szukałem od dawna. DZIĘKUJĘ
03.10.2018
Serwis jak najbardziej ok
06.09.2018
Obsługa profesjonalna, czas oczekiwania bez żadnych zastrzeżeń. Kiedy coś się stanie, naprawa jest szybka, a panowie proponują samochód zastępczy. Mamy już drugie auto kupione w salonie KIA i jesteśmy bardzo zadowoleni. Tak bardzo, że nawet mój tata w ogóle niekorzystający z portali społecznościowych poprosił, żebym wystawił maksymalną ocenę. Polecamy!
04.09.2018
Oba salony godne polecenia, w 2015 roku zakupiłem dwie skody rapid z Panem Łukaszem Bednarczykiem, w tym roku udało się mi zakupić pojazdy z Panem Piotrem Habdasem w salonie Kia. Obaj Panowie zawsze służyli pomocą!
21.05.2015
05.06.2018
Polecam tą firmę gdyż posiada ona to co najcenniejsze na dzisiejszym rynku czyli bardzo dobrych pracowników, którzy są dla klienta pomocni co ważne w tej branży.
05.06.2018
Polecam z czystym sercem.
14.05.2018
12.04.2018
Ja powiem tak. Mimo iż samochód kupiłem u konkurencji, uważam że KORCZYK to najlepszy z obecnych (dwóch) serwisów Skody w Bielsku. U konkurencji za tą samą usługę powiedziano mi 100% więcej niż u Korczyka. Póki co nie mam żadnych zastrzeżeń do działania serwisu i gorąco polecam serwisowanie swoich "KUR" u Korczyka.
07.04.2018
Właśnie odebrałem swoje nowe Citigo i muszę przyznać, że żałuję, że nie można dać szóstki:) super sprawna transakcja, niesamowita oprawa wydania auta, bardzo spersonalizowane podejście do klienta! Będę to długo pamiętał! Serdecznie polecam wszystkim!;)
07.02.2018
03.02.2018
Najlepszy kierownik sprzedaży, super profesjonalna obsługa klienta
27.01.2018
Wspaniały klimat i atmosfera. Obsługa bardzo pomocna A jazda samochodem super! 10/10
14.12.2017
01.12.2017
Wyjatkowo pomocni i mili ludzie. Pan Mateusz, Pan Pawel, Pani Ania - naprawde swietny team, bardzo dobre doswiadczenia, szczerze polecam!
01.12.2017
Bardzo fajni, pomocni ludzie w tym salonie. Mialam swietne doswiadczenia.
22.11.2017
19.11.2017
Polecam
19.11.2017
26.10.2017
Super serwis, miła i fachowa obsługa, gorąco polecam �
01.07.2017
Bardzo profesjonalna obsługa . Dziękuje Paweł za pomoc :)
16.06.2017
10.03.2017
02.03.2017
02.03.2017
Bardzo dobry i miły kontakt, części które potrzebowałem były dostępne od ręki, oczywiście w dobrej, rozsądnej cenie
03.02.2017
Profesjonalna obsługa i nie oceniona pomoc serwisowa.
28.12.2016
Mimo, że samochód był po okresie gwarancyjnym, zaliczono mi turbinę do wymiany na koszt serwisu. Dostałem też korektę na prace związane z wymianą turbiny - także cały koszt awarii -tj ok 7T pln Skoda wzięła na siebie. Dziękuję Panu Irkowi z serwisu za zaangażowanie i chęć pomocy oraz za tak skuteczne rozwiązanie problemu
21.12.2016
27.11.2016
"Team Korczyk"- Bielsko Biała spełniają marzenia klientów. Professional Service I recommend to all
20.11.2016
Sprzedawca profesjonalny, serwis poradził sobie z drobną usterką. Na razie wszystko ok, aczkolwiek mam kolejne trzy małe awarie - zobaczymy czy dadzą sobie radę
01.09.2016
Miła atmosfera, rewelacyjna obsługa klienta przez wszystkich pracowników.
31.08.2016
Polecam KIA Korczyk w Bielsku- Białej na ul.Warszawskiej 154. Profesjonalna obsługa, która pomaga swoim klientom w każdej sytuacji. A Moja PIKANTNA KRYSTYNA - KIA PICANTO zachwyca! Zachwyca wyglądem - smukły kształt i nowoczesny desing. Zachwyca spalaniem - 5 litrów! Zachwyca jazdą - zwrotne, zwinne, wytrzymałe. Pikantna KIA to auto idealne dla mnie. Nowoczesnej kobiety, która ceni przestronne wnętrze, opływowość kształtów, harmonie jazdy. Idealna miastowa Pikanteria! Łatwość parkowania i minimalizm spalania!
30.08.2016
Kupuje i serwisuje samochody od paru ładnych lat i jest bardzo zadowolony. Polecam wszystkim firmę Korczyk �
30.08.2016
29.08.2016
Pełna ''profeska'' Bardzo dobry kontakt nawet nie w sprawie Skody! Polecam
25.08.2016